Rich Communications | A Rich
5
page-template,page-template-page-templates,page-template-page_front-page,page-template-page-templatespage_front-page-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

A Rich

Miért a Rich Communication?

 

Azért, mert a Rich az üzleti szférában a vállalkozások és vállalatok közötti leghatékonyabb, kreatív és integrált stratégiai kommunikáció megvalósítását tűzte ki célul.

Hová célzunk, kiknek segítünk?

Míg a tanácsadók “csak” tanácsot adnak, nem kivitelezik a terveiket. A tervezők nem tudnak tanácsot adni, nem adják el a termékünket, szolgáltatásunkat, nem hoznak vevőt. A ügynökségek pedig a nagy márkáknak kínáják a felületeket.
Itt jövünk mi a képbe, hiszen teljes kivitelezési és ügynökségi tapasztalatunkkal lehetőséget biztosítunk a tervezés kivitelezésére és annak a célba juttatására is. Erre viszont kevesen vannak felkészülve.
Mi igen.

 

Mert nemcsak cégeket, ötleteket, márkákat menedzselünk, hanem egy valódi fullservice megoldócsapat vagyunk, akik azért vagyunk, hogy a kommunikációt szó szerint gazdagabbá, színesebbé, élőbbé tegyük és valódi megértést hozzunk létre.

Azért mert a koncepciótól a megvalósításig vezető úton mindent a legapróbb és legfinomabb részletekig dolgozunk ki, hiszen tudjuk, mindennek üzenet értéke van.

Mert a perfekcionizmus ma már nem egy olyan kiváltság, amely csak a „kiválasztottaknak” jár, hanem egy olyan standard, amely megilleti azokat akik minőséget kínálnak és ezt jól szeretnék értékesíteni, a megfelelő helyen és a megfelelő időben.

Hogyan csináljuk mi?

Ma már a PR egy globális Online és Offline feladat, ezért azokat a csatornákat alkalmazzuk, amelyeket a cél eléréséhez használnunk kell.

A reszponzív marketing éve!

Bár részfeladatokat is végzünk, a leginspirálóbb számunkra az, amivel a partnereinknek leginkább tudunk varázsolni, amikor a koncepciótól a megvalósításig mi végezhetjük a feladatokat. Az ötletelés varázsa, melybe a gyakorlati tapasztalatainkat tudjuk átültetni, hatékonyabbá téve a grafikai tervezést, a szövegírást, az online kampányok hatékonyságát.

Hogyan néz ki ez valójában?

Lehet szó egy kávézó kommunikációjáról, egy ruhamárkáéról, vagy akár egy személyes brand felépítéséről, nálunk egy teljes kép alakul ki: miként nézne ki a logó, a kiegészítő print termékek, a Facebook kommunikáció, a weboldal, az értékesítési folyamat, a kapcsolódó rendezvény, és az azt megörökítő image film.. amit persze aztán alacsony áron vásárolva meg, sok tízezer felhasználóhoz jutattunk el. Szóval mi így szeretjük. Legyen minden Rich… azaz kreativitásban, és ötletben gazdag.

Mit is csinálunk? Egy mondatban:

Azt gondoljuk, hogy full service – integrált ügynökségi modellben lehet ma leghatékony abban kiszolgálni a felmerült ügyféligényeket. Átfogó szolgáltatásaink így rendszert alkotnak, bevetve a rendszer éppen szükséges elemeit.

Ezért gondoljuk azt, hogy a PR és a kommunikáció, nem egyenlő egy címlistára kiküldött sajtóhírrel, hanem minden lehetőség, minden csatorna összességének kreatív használata, állandó méréssel és visszacsatolással.

Cégcsoportunk fontos és közös jellemzője az együtt dolgozás képessége, a szakma szeretete, és a kreativitás.

A Rich Communications tehát egy olyan integrált kreatív integrált ügynökség, akik a megfelelő csatornákat használva érik el a célokat. Médiatanácsadóinkon keresztül tudásunkat és újdonságainkat minden ügyfelünkhöz eljuttatjuk!

Kompetenciáink

PR kommunikáció #pr #kommunikacio #prkommunikacio Marketing kommunikáció #marketing #marketingkommunikacio Arculattervezés #arculattervezes Webes fejlesztés #webfejlesztes #weboldalkeszites Online kampányok #online #onlinekampany Médiafoglalás #mediafoglalas Esemény marketing #esemeny, #event, #eventmarketing Rendezvény kommunikáció #rendezveny #rendezvenykommunikacio Személyes márka #selfbrand #enmarka #szemelyesmarka Tréningek #trening Márka management #brand #brandmanagement #marka Megvalósítás #kivitelezes, #megvalositas Esemény generálás #esemeny generalas, #buzz Kapcsolati tőke építés #kapcsolatitoke #networking